

- Госпожице, много ми харесвате! Искам проблеми от вас.

- А защо не овце?
- Е, то беше веднъж!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Застъпването на почивните дни донякъде ще ни спаси от двойни харчове
Част от продуктите могат да се намерят и в топлите витрини на веригата, които се приготвят на момента
Важно е ястията да отразяват темперамента на домакина - мощен и самоуверен огнен характер
19,99 лв. ще платите за килограм месо от фермерските магазини на пазара, най-често от Карнобатско
Използвайте плик, за да стане крехко и сочно
Боядисани яйца, козунак, великденски зайчета - това са символите на светлия празник
Идеалното ястие за празнична трапеза
Агнешкото месо на българския пазар бива няколко вида, основното от които е охладеното
Заради инфлацията над 70 на сто от българите през тази година ще празнуват вкъщи вместо на хотел, ресторант или в чужбина